HTML

A dán királyfi blogja

Pár éve eltűntek a méhek. Így aztán nehéz róluk írni. Ez a blog mindenről szól - a méheket kivéve. Na jó, azért nem mindenről.

Friss topikok

Archívum

"Mindenre gondolt, kétségtelenül ihletre nem, meg arra, hol van az ő dán királyfija."

2010.05.13. 16:37 A dán királyfi

High Stakes Poker season 6

Címkék: poker negreanu ivey kaplan cashgame holdem highstakes

Több szempontból gyenge volt az idei, az amerikai GSN által közvetített HSP, a hatodik. A játék színvonaltalan volt egy-két mozzanatot leszámítva, de alapvetően a nyögdécselős, szürke és érdektelen vagy frusztrálóan rosszul játszott handek szabták meg az idei évad arculatát. Gabe Kaplan egyedül vezette a közvetítést, A.J. Benza ment a levesbe. Kara Scottnak jutott az a feladat, hogy félperceket beszélgessen a játékosokkal leosztásokról vagy olyan korántsam dögunalmassá vált kérdésekről minthogy "ki a legjobb pokerjátékos a világon" stb.

Lehet, nem kellett volna elcserélni a régi rendszert az újra. A.J. Benza legalább tényleg vicces volt, legalábbis lehetett rajta nevetni (baromságain pl.), és arra is jó volt, hogy Gabe Kaplan rettenetesen fárasztó, csak magát szórakoztató poénjai, személyisége legalább háttére szorult. Nem mondom, hogy neki nincsenek baromságai, mert vannak (pl. szerinte Dánia skandináv ország), de legalább érti a játékot, ha még olyan nyomasztóan terpeszkedő is a modora x rész után.

Emellett a Kara Scott-os iterjúk úgy ahogy van gázok voltak. Más műsorokban (WSOP, Aussie Millions, Poker After Dark Director Cut - jó mondjuk itt külön van erre szánva egy rész) sokkal jobban megoldották ezt a féle dolgot. Ócska bútorboltra hajazó, béna környezetben beszélnek a csillogó homlokú játékosok, és az egész olyan mintha homevideo lenne. Na mindegy.

Számomra meglepő volt, hogy ha már úgy döntenek a műsorkészítők, hogy na akkor létezzen egy olyan díj, amit annak adunk, aki a legtöbb pénzt szerezte, akkor azt miért nem lehet jobban kidomborítani. Az sem volt letisztázva, hogy ez az elismerés csak az utolsó részre (akkor meg minek) vagy az egész évadra vonatkozik (amúgy azt hiszem az előbbire). Három másodpercre láttuk azt a bevágást, ahogy durrrr széttöri a High Stakes Poker jégtáblát. Még csak ki sem írták a végső állást, holott ezt ugyancsak más műsorok (a londoni Million Dollar Cashgame) készítői is szépen megcsinálták.

Nem is érdemes tovább szaporítani a szót, reméljük jövőre jobb lesz az évad.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://adankiralyfi.blog.hu/api/trackback/id/tr532000480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása